Oplevelser med Ladegaard Rasmussen & Partnere og LRP advokater?

Har advokater i Horsens LRP for meget fokus på salæret, frem for selve indholdet i sagen og den gode klient oplevelse!?

Jeg udvælger et afsnit om det her neden under også, som du kan læse, hvor advokater i Horsens Ladegaard Rasmussen & Partnere afgav urigtige oplysninger i papirerne overfor offentlige myndigheder, for at berige sig selv for meget.. mere end deres skriftlige tilbud lød på for arbejdet, da myndighederne skulle betale godtgørelse til det. De hævede beløbene med mange tusinde.. bag om min ryg, selvom jeg flere gange gjorde dem opmærksom inden på deres faste tilbudspris for arbejdet, så det var de klar over. Det var de åbenbart ligeglade med overfor myndighederne.. – men ville så kun bruge tilbudsprisen overfor mig, men sådan kan man selvfølgelig på ingen måde gøre, det skal være den reelle pris overfor mig som også bruges overfor myndighederne – altså går den så går den, når den store fælleskasse skal betale! Det betaler alle vi danskere så til via skatten!

Da jeg nægtede at skrive under, tilbød Ladegaard Rasmussen & Partnerne så via mails ligefrem en såkaldt “studehandel” om man vil, hvor jeg så ikke skulle betale noget selvom jeg skulle betale 50 % af regningen som loven siger, men det ville de helt slette, hvis jeg bare ville skrive under på de tomme blanketter!
Se nu bliver det rigtig groft med deres bagtanker, som jeg jo ikke kendte før bagefter. Altså LRP advokater i Horsens vil ligefrem handle om det forkerte nu..Tænk hvor langt de vil gå for penge, for at få underskrifter på tomme blanketter, så de selv kan sætte den pris de lige ønsker efterfølgende overfor myndighederne. De vidste jo godt det ville jeg aldrig skrive under på, hvis de havde skrevet de priser på først, som de skal efter loven og derfor jeg skal godkende det.
Regningerne samlet blev mere end bare dobbelt op 1 gang! – flere gange dobbelt op blev de! i forhold til deres faste tilbudspris for arbejdet. Ja, du læste rigtigt…
Og når de tager flere tusinde kr. i timen løber det hurtigt op!

Ladegaard Rasmussen & Partnere blev ved og bad mig utrolig frækt bare om at skrive under.

Det skulle jeg bare på de tomme blanketter til godtgørelse, endda flere gange i sagen!, som er klart i strid med reglerne og der står også på dem det kan medfører strafansvar at afgive urigtige oplysninger!, men det blæser Ladegaard Rasmussen & Partnere på.. føler jeg og jeg nægtede det til sidst, som jeg skrev til dem, da de jo skal udfylde dem først og det jeg skal godkende med min underskrift!. Men de blev ved med at presse mig til at skrive under på de tomme blanketter, som jeg føler det – uden at ville udfylde papirerne først, så jeg ved hvad jeg skriver under på! og ellers ville de ikke fører sagen videre skrev de lige frem! Det gjorde jeg så til sidst.
Jeg søgte så om aktindsigt efterfølgende i det ved myndighederne og kunne så se alt det forkerte/grove.. Og det er partner af advokatfirmaet altså medejer der står bag alt det her..!
Jeg har kopier af alt, så jeg kan dokumenterer det hele..

Altså man bliver direkte presset til det føler jeg, for de vidste jo det blev meget dyrt for mig at skifte advokat, da de i forvejen kender sagen til hudløshed og har haft den i ca. 6 år i forvejen, for en ny advokat skal jo begynde helt forfra så med at sætte sig ind i hele sagen.
Tænk engang.., så langt er de parat til at gå hos Ladegaard, Rasmussen & Partnere – for at berige sig selv endnu mere!

Men der er meget mere af det grove, som I kan læse.

Så se jer rigtig godt for, når I skal finde en advokat. Det kan blive rigtig dyrt og bøvlet når man vælger den forkerte!

Jeg har her skrevet om min oplevelse, som jeg ser og oplever den. Sådan er ytringsfriheden.

DÅRLIG MORAL