Oplevelse med advokat Møller Jespersen? Hos Ladegaard Rasmussen & Partnere og LRP

Denne advokat Møller Jespersen som er en af ejerne af Ladegaard Rasmussen & Partnere også kaldet LRP Advokater i Horsens.

Han har også tidligere ført en sag for mig. Efter sagen hvor der blev indgået forlig med modparten, fik jeg en meget stor advokatregning fra Ladegaard Rasmussen & Partnere, efter mit syn.
Jeg bad om en udspecificeret opgørelse over tidsforbruget. Der fremgår så bl.a. 15 min. hver gang de sender en mail med en dato og kl. på jeg skal komme til møde hos ham.

Det er hans sekretær som hver gang sender den linje hvor det står i en mail og som er en standard mail, som ingen tid tager at sende for hans sekretær.
Men der bliver påskrevet 15 min. hver gang og til advokat Møller Jespersens timetakst på flere tusinde kr. i timen, på trods af det ikke er ham som sender mailen, så derfor er det selvfølgelig ikke hans timetakst som skal afregnes for efter mit syn, ligesom hvis det er en advokatfuldmægtig som laver noget på sagen, så er timetaksten jo også noget lavere.

Og jeg var til møde en del gange så det bliver jo en rigtig god forretning med sådanne afregningsmetoder..! Ca. 650 kr. blev jeg opkrævet for hver gang de sendte en linje i en mail med en dato og kl. på hvornår jeg skulle komme til møde.
Hans sekretær ringende også til mig en dag og sagde advokat Møller Jespersen alligevel ikke kunne på den dato hun havde sendt til mig, så tiden skulle laves om. Igen blev jeg opkrævet for de ca. 650 kr.!! som jeg ser det, fordi han alligevel ikke kunne der. Hvad mener i !?

Jeg var jo ved at falde ned af stolen angående den regning de sendte og sagen han havde for mig kom ingen gang for retten. Alligevel var hans regning på utrolig mange.. tusinde kr. i forhold til hans tidsforbrug efter mit syn. Jeg klagede over regningen og den blev nedsat med en del tusinde.

Hav også advokat Glavinds afregningsmetoder i mente, som jeg har beskrevet her på sitet! LRP advokater i Horsens er en forkortelse af Ladegaard Rasmussen & Partnere.

Jeg har skrevet om min oplevelse, som jeg ser og oplever det og dermed brugt min ret til ytringsfriheden.

DÅRLIG MORAL